Over ons

ULTIMATE Office Solutions

Wil uw huidige leverancier écht naar u luisteren ? Is hij begaan met wat u wil en probeert hij niet zijn mening op te dringen ? Stelt hij u altijd de op langere termijn beste en voordeligste oplossing voor ?  Krijgt u eerlijke en doorzichtige contracten ?

Indien u op één of meerdere van bovenstaande vragen NEEN moet antwoorden, contacteer dan ULTIMATE Office Solutions. De zaakvoerder zelf zal u te woord staan en samen met u op zoek gaan naar de beste oplossingen voor uw situatie. Ik sta voor een eerlijk advies en lange termijn relaties !

Initieel ben ik gestart met advies en verkoop van printers, multifunctionele kopieertoestellen en documentbeheer oplossingen, doch als snel werd ons aanbod uitgebreid met kantoormeubilair

Het totale plaatje moet juist zitten en dat begint met de uitstraling en inrichting van uw kantooromgeving over de keuze van bureelmeubilair, tot efficiënt werkende printers- of multifunctionele toestellen en document oplossingen. Dit alles met respect en aandacht voor werknemerswelzijn, ecologische- en milieuaspecten en uiteraard het vooropgesteld budget.

Wij richten ons dus vooral naar bedrijfsleiders met visie waar we door de aangeboden oplossingen een meerwaarde kunnen betekenen. De wensen van de klant staan hierbij centraal!

 

 

   ULTIMATE Office Solutions, wij vormen u bedrijfsomgeving om

naar de ultieme bedrijfsbeleving!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x