Managed Document Services (MDS)

Dankzij MDS kunt u uw volledig document-outputproces optimaliseren, ongeacht de grootte van uw bedrijf. KYOCERA Document Solutions  biedt u een uitgebreid pakket diensten en tools aan om uw outputbeheer te stroomlijnen, om de workload van uw IT-afdeling te verlichten en om uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

 

We voeren een nauwkeurige analyse uit van de structuur en de documentaire behoeften van uw bedrijf. Vervolgens stellen we een concreet programma samen om uw specifieke knelpunten aan te pakken. De resultaten daarvan zijn aanzienlijk: hoge kostenbesparingen en tastbare administratieve voordelen. 

 

MDS optimaliseert uw gehele documentomgeving in vijf flexibele en zorgvuldig ontworpen fasen. Ons proces begint met het identificeren van zwakke plekken in uw huidige infrastructuur. Vervolgens worden oplossingen geformuleerd die naadloos geimplementeerd worden met als doel kostenbesparing en prestatieverbetering. Vanzelfsprekend wordt de grootte van uw bedrijf en specifieke vereisten meegewogen in het proces.

 

 

1. EVALUEREN - ASSESS 

In deze fase wordt een gedetailleerd overzicht van uw huidige bedrijfssituatie gemaakt. U ontvangt een rapport met daarin adviezen voor workflowverbeteringen, het verminderen van afval en een verminderde milieu-impact. 

 

Klik hier voor meer informatie!

 

2. ONTWERPEN - DESIGN 

Er wordt een uitgebreide oplossing voor uw printomgeving ontworpen om te voldoen aan uw specifieke zakelijke behoeften.

 

Klik hier voor meer informatie!

 

3. IMPLEMENTEREN

Professioneel projectmanagement en hoog gekwalificeerde technici zorgen voor minimale verstoring - van installatie tot opleiding. 

 

Klik hier voor meer informatie!

 

4. BEHEREN

Probleemloos onderhoud en ondersteuning. Inclusief automatische aanvulling van verbruiksartikelen.

 

Klik hier voor meer informatie!

 

5. OPTIMALISEREN

Continue verbetering van uw printomgeving - geoptimaliseerd door middel van permanente evaluatie, rapporten en overleg. 

 

Klik hier voor meer informatie!

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x